Ruimte 1G te huur

In Marci Panis, kunstenaarsbroedplaats in de Marcusstraat in Amsterdam Oost komt per 1 Februari 2021 een werkruimte vrij (Studio 1 G).

Dit is een ruimte op de 1ste verdieping van het pand. Als lid van de vereniging Marci Panis betekent het dat er naast je beroepspraktijk een actieve inzet voor de vereniging van je wordt gevraagd. Door zitting te nemen in de verschillende commissies kan het gebouw, dat in eigen beheer is, een unieke plek blijven.

De aangeboden ruimte betreft een kleine ruimte van 21,69m2. Het is een ruimte die voornamelijk geschikt is voor makers die voor hun werkzaamheden niet afhankelijk zijn van het grote gebaar. Denk hierbij aan tekenaars/illustratoren, schrijvers, editors, redacteurs, e.d. De ruimte is bereikbaar via de trap bij Boost.

Kale huur is € 101,03 ex BTW per maand.
Bijkomende maandelijkse kosten zijn: Servicekosten € 66,22 ex.BTW, plus ‘inleggeld’ € 20,-.

We vragen ook:
2 maanden kale huur als borg borg voor een set sleutels.

Alle huurders zijn lid van de vereniging Marci Panis en moeten BTW-plichtig zijn. Marci Panis is een vereniging waarbinnen alle leden zich actief inzetten voor het pand en de medehuurders. (N.B. In het geval je een schrijver of dichter bent is een BTW-nummer niet vereist.)

Mocht je geïnteresseerd zijn in deze ruimte stuur dan vóór maandag 14 December 2020 een email met een duidelijke motivatie, een beschrijving van je beroepspraktijk en dagelijkse werkzaamheden alsook je CV naar: selectiecommissie@marcipanis.nl

Uit de inzendingen zal een voorselectie worden gemaakt.

(Foto’s volgen).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.