Activiteiten volwassenen

In podiumkunstenbroedplaats Marci Panis ben je van harte welkom voor theaterlessen, lessen chi kung, zangcoaching en cursussen ‘Singer/songwriter’ en er kan getraind worden in de circuswerkplaats.

Zangles, muziekcoaching, cursussen en workshops bij LalaLab

lalalab_11LalaLab heeft haar studio gevestigd in Marci Panis, waar zij individuele en groepslessen zang, gitaar en piano geeft. Ook zijn er regelmatig cursussen en workshops te volgen, bijvoorbeeld in songwriting, podiumpresentatie, ‘Zingen met LEF!’, samenzang of het schrijven van lyrics. Regelmatig worden er concerten van cursisten of leerlingen georganiseerd in de Salon van Marci Panis.

Meer Informatie: www.lalalab.nl

Open trainingen & workshops circus en theater bij circuswerkplaats Boost

Open Training: twee vaste avonden in de week kun je zelfstandig trainen. Luchtwerk, acrobatiek, hoelahoep, jongleren. Doel is wederzijdse inspiratie en uitwisseling tussen professionele artiesten en amateurs. Eigen werk dat hieruit voortvloeit, kan binnen Boost worden gepresenteerd tijdens ons open podium: Met de Billen Bloot!

>> Woensdag: 19.15-22.00 uur
>> Zondag: 19.00-22.00 uur 

Workshops, Acro Yoga, acrobatiek en luchtwerk. Steeds in lesblokken. Meer informatie hierover vind je op de website www.cwboost.nl

Chi kung lessen

De basis van de chi kung training wordt gevormd door oefeningen waarin je de dynamiek van het stilstaan onderzoekt. Je probeert je zo met je kern te verbinden en die weerbaarder en sterker te maken. Het algemene doel van de lessen is stress en spanning te ontladen, energie opnieuw op te laden en meer weerbaarheid en veerkracht op te bouwen. Zo leer je de alledaagse druk of stress – zowel fysiek, mentaal als emotioneel – beter op te vangen om meer energie voor jezelf over te houden. Tijdens de lessen ligt de focus in eerste instantie op jezelf. In een later stadium werk je ook met je omgeving, bijvoorbeeld met een partner die je druk van buitenaf laat ervaren, zodat je leert hoe je daar beter mee kunt omgaan.

>> Maandag: 20.00 – 21.30 uur

Meer informatie

One thought on “Activiteiten volwassenen

  1. Pingback: Opleiding voor singer/songwriters | Marci Panis

Comments are closed.