Redonda in de Meervaart

De première van Redonda, de nieuwe voorstelling van Boost, is op zondag 29 september om 15:00 uur in Theater de Meervaart, Amsterdam.

In 1865 werd Redonda, een onbewoonbaar rotsblok in de Caraïbische zee, tot koninkrijk uitgeroepen. Maar tot op de dag van vandaag bestaat er onenigheid welke dichter, schrijver of erfgenaam de rechtmatige koning is. Op een kolos, een uit de kluiten gewassen blok, klimmen drie acrobaten als vliegen langs de vlakken. Ze kennen elkaar niet, ze moeten elkaar nog gaan ontmoeten. Volgt een botsing en vangt Redonda de klap op? Of blijft Redonda de plek waar ze samen kunnen wonen? Drie mensen op zoek naar harmonie in een mini gemeenschap.

regie: Lennie Visser, performers: Marianna Boldini, Ola Glimåker, Thomas Perrier, artistiek advies: Dick Hauser, toneelbeeld: Jelle Engel, muziekcompositie: Jaap van Keulen, lichtontwerp: Maarten Verheggen, kostuums: Susann Rittermann, techniek: Robbert de Jongh, impresariaat: Alles voor de Kunsten.

Met het uitgangspunt ‘circus als kunstvorm’ maakt Boost theater dat zijn spanning zoekt op het raakvlak van de disciplines dans, circus en bewegingstheater.

Voor kaarten, route en parkeren, raadpleeg http://www.meervaart.nl/